PROJEKT

 

Vi älskar att göra miljöer oavsett om det är något beständigt eller tillfälligt. Den här veckan fick vi hjälpa till med scenografin och skapa miljöerna under Spendrups årliga event på Conventum i Örebro. Hemma bland naturen önskades uttryckas.

Under våra strategi- och styrelsemöten kom "hennes" kompetens ofta upp som något vi ville bli bättre på. Vi visste precis vad vi menade när vi pratade med varandra, men det vi inte förstod var att vi hela tiden relaterade till en tidigare kollega - drömmen om en Åsa!
- Nu hade vi behövt en Åsa.
- Tänk om...

Under hösten kommer vi att göra ordning inne i denna fantastiska lada. Det blir Studio Laaws satelitkontor i södra Sverige. Ett kontor som på många sätt kommer skilja sig från mängden och som vi hoppas blir en kreativ plats för många spännande möten. Låt oss berätta mer framåt hur vi tänker...

ITS Nordic är ett teknikbolag som har sitt huvudkontor beläget i Solna. ITS ville få fram att företagskulturen sitter i väggarna därför valde man att se över sin design och inredning på kontoret för att skapa mera trivsamma, dynamiska och mer bättre verksamhetsanpassade lokaler. Studio Laaw fick uppdraget att göra konceptet, projektleda, upphandla...

2018 utförde vi en remake- pilot i Moelven Modus kontor i Sickla. Nu har de hunnit att bo in sig efter omgörningen i deras befintliga lokal. Det är nu dags för utvärdering i form av en ny enkät till samtliga medarbetare så att vi kan finjustera miljön efter hur deras verksamhet har utvecklats de senaste 9 månaderna.

Bostad Direkts entré har nu fått ett rum i rummet. Valet av spröjsade glaspartier smälter fint in i den övriga inredningen som ger känslan av att komma hem och det är just det som företaget förmedlar - hem.

Vi har hjälpt National Sweden i Halmstad att ta fram ett förslag för ny utformning i sin personalmatsal. En plats, en samlingspunkt för alla medarbetare att återhämta sig och ladda batterierna i. I fabriken producera man polymer-material till bla. möbel- och bilindustrin. Projektet planeras vara ombyggt och klart under sommaren 2019.

Under de senaste månaderna har vi genomfört en förstudie åt ett förbund som är i behov av nya lokaler. För att de ska ha med sig rätt förutsättningar in i lokalsöknings processen har vi genomfört enkät, djupintervjuer, platsstudier samt genomfört workshops. Nu har vi paketerat våra insikter, så att de kan ta sig vidare på sin framtida resa. Vi...