VI FIRAR

27.11.2020

Idag firar vi tre år. Vi reflekterar dagligen över lyckan att vi vågade ta steget och starta Studio Laaw. Vi har och har haft det vansinnigt roligt under åren, vi har utvecklats i takt med uppdragen och hittat vårt sätt att lösa saker. Vi är ett ständigt team. Vi drivs av att få kreativa injektioner. Vi har under åren haft fantastiska uppdrag små som stora. Vi har oavsett uppdrag alltid gått in med samma passion för uppdraget. Drivkraften att göra saker bäst är viktig för oss. Och kanske ligger framgången i att vi älskar det vi gör, att vi tillåter oss att göra det på vårt eget vis. Och framförallt vi tillåter oss att ha jädrans kul i det vi gör!

Hur firar vi nu 3 år under rådande pandemi?
Vi ser det som ett det är ypperligt tillfälle att inom kort lansera Studio Laaw Home. Bolaget som blir vår kreativa injektion för 2021, vid sidan om Studio Laaw, som vi självklart kommer driva vidare med samma passion som tidigare.
För oss känns det som en självklarhet att få firar 3 år genom att föröka oss och nu kunna erbjuda en allt större efterfrågan mer renodlat i det nya bolaget.

Vi vill passa på att tack alla er fantastiska leverantörer och uppdragsgivare, utan er hade ingenting gått.
Nu säger vi skål!