PROJEKT

 

ÄNTLIGEN LAAW

18.12.2023

Nu knyter vi strax ihop julsäcken och går på en behövlig ledighet.
Vi håller helt stängt mellan 21 dec till 2 januari.
Tills vi hörs igen önskar vi er alla den bästa av jular.
Kram från oss på Studio Laaw

I februari kommer Devyser flytta in till nya fina lokaler i Årsta. Det kommer bli ett härligt kontor med sköna inslag av mycket färg i de externa delarna.

Nu är vi klara med monteringen av "Klockans" nya projektkontor! Vi har tillsammans med våra fantastiska montörer och leverantörer arbetat med stor entusiasm och engagemang för att omvandla deras befintliga miljö till en innovativ och inspirerande arbetsplats.

Vi är glada över att dela med oss av ett spännande projekt där vi har fått äran att vara en del av skapandet av en inspirerande co-working yta! Tillsammans med Fabege har vi arbetat med att omvandla deras coworking-utrymme till något som inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande.

VI BLIR FLER!

05.09.2023

Vi är otroligt glada och stolta över att presentera våra senaste tillskott till Studio Laaw-familjen!

Det är med stolthet vi presenterar vårt senaste avslutade projektet tillsammans med Entercard, där vi framgångsrikt har formgivit en arbetsmiljö som speglar deras framåtblickande vision.

Vi är stolta över att ha varit en del av Alecta Fastigheters senaste projekt, där vi har arbetat för att skapa en arbetsmiljö som förenar trivsel och produktivitet. Alecta har nu en plats där deras team kan blomstra och där innovation trivs.

Denna gång har vi gett Rettas utrymme en ansiktslyftning som inte bara inkluderar nya funktioner utan också en helt ny färgskala. Den tidigare vita, röda och hårda estetiken har nu bytts ut!

Tillsammans har vi förvandlat Styles lokal på Drottninggatan till något extraordinärt - ett Showroom som inte bara hyllar mode och stil, utan också hållbarhet och återbruk.

Nu har vi på Studio Laaw haft förmånen att tillsammans med Åkestam Holst införliva nya och spännande funktioner i deras existerande arbetsmiljö, vilket har resulterat i en fullständig omgestaltning av deras lokal.